Trenutna situacija u svetu stavlja ljudsku civilizaciju na test. Koliko smo jaki i spremni da se suočimo sa poteškoćama koje su nas sve zajedno zadesile? Da bi opstali, moramo biti jedinstveni. Najdelotvorniji mehanizam jeste naša izolacija, odnosno distanciranje od ostalih, kako ne bismo ugrozili sebe i druge. Shodno okolnostima, nameće se problem otuđenja i usamljenosti. Smatramo da smo svi svesni situacije i spremni da budemo solidarni, da iskažemo volju i snagu za većim jedinstvom, gde god da se nalazimo. Pokažimo najbolje od sebe, pokrenimo novu, lepšu stvarnost. Dokažimo da to možemo!

10 tabli kruži svetom od umetnika do umetnika. Svaki od autora će dati svoj lični pečat i proslediti tablu dalje. Svaki rad će biti prikaz toga koliko smo spremni da budemo solidarni.

Stay tuned…

 
 

Artboard 01

Projekat “MAKE IT TOGETHER” je istinski dokaz snage kreativnosti tokom izolacije i socijalne distanciranosti. Pred vama je umetnički rad koji je putovao od umetnika do umetnika tokom dve nedelje. Zahvaljujemo se autorima ovog dela:

Milan Cvetković @milan.cvet / Ivana Radmanovac @rdmnvc / Marina Milanović @milanovicmarina / Maša Avramović @mash_ta / Miloš Bogdanović @miloshmi / Dragan Stokić @gannessi / Jovan Savić @jobah_c

Kako možemo nazvati ovaj rad?
Ostavite predlog na našem instagram profilu @o3one_gallery

 

Artboard 02

Od Beograda, preko Londona i Poljske do O3ona. Zahvaljujemo se autorima ovog dela:

Žolt Kovač @zolt.kovac.art / Barbara Dimić @ohnobarbara / Karolina Jonc Buczek @jajonc / Justyna Kubista @krykloki

Kako možemo nazvati ovaj rad?
Ostavite predlog na našem instagram profilu @o3one_gallery

 

Artboard 03

Od početka ovog rada bilo je neizvesno šta će se desiti u nastavku. Marsej, Beograd i Pula su urduženim snagama napravili dramu! Zahvaljujemo se autorima ovog dela:

Ksenija Pantelic @silverliningsilverlining / Jovana Ćosić @jocosic / Vedran Štimac @politebastart / Thomas Le Guern

Kako možemo nazvati ovaj rad?
Ostavite predlog na našem instagram profilu @o3one_gallery