parallax background

O3ONE LIKOVNI KONKURS ZA DECU UZRASTA OD 6 DO 10 GODINA

Draga najmlađa i najslađa publiko,

mi iz galerije O3ONE nismo zaboravili na vas. Znamo da je dosadno biti stalno kod kuće. Verovatno ste do sada pogledali mnoge crtaće, otpevali sve pesmice, sklopili slagalice i pročitali sve što se mora za školu. Mnogi od vaših roditelja ili staratelja sada rade kod kuće i znamo da nemaju mnogo vremena za igranje. Ali ne očajavajte, iskoristite ovo vreme kod kuće da budete kreativni.

Pozivamo vas da napravite umetnički rad: crtež, sliku, skulpturu, instalaciju ili fotografiju na temu „Ostani kod kuće dok traje izolacija povodom virusa Korona“. Želimo da vidimo kako vi zamišljate taj virus? Zanima nas kako se osećate? Šta vas tišti, a šta vas čini srećnim dok ste u svojim domovima? Pozivamo svu decu uzrasta između 6 i 10 godina, da nam pošalju fotografiju svog umetničkog rada. Tokom perioda izolacije objavljivaćemo na našim društvenim mrežama vaše radove, tako da svi mogu da ih vide, a nakon prekida vanrednog stanja, kada svi budemo mogli ponovo da idemo u parkove i da se bezbrižno družimo organizovaćemo grupnu izložbu najzanimljivijih radova pristiglih na ovaj konkurs.

RADOVE DOSTAVITI NA SLEDEĆI NAČIN:

1. Poslati fotografiju rada u što boljoj rezoluciji.
2. U telu maila navesti: ime i prezime, prebivališe i uzrast deteta.
3. Saglasnost roditelja ili staratelja da tim galerije O3ONE može da koristi fotografije pristiglih radova na konkurs i da ih objavljuje javno.

4. Sve informacije poslati u attachment-u:
- fotografiju rada
- saglasnost
- u telu maila: informacije o detetu (ime i prezime, prebivalište i uzrast)
- poslati na mail adresu: info@o3one.rs

Tim galerije O3ONE